Minyak Isian Pelet Hipnotis

Selasa, Desember 22nd 2020. | Minyak Raja Paranormal

Minyak Isian Pelet HipnotisMinyak Isian Pelet Hipnotis

Dengan menguasai Minyak Isian Pelet Hipnotis, kita mendapatkan kemudahan hidup dengan mudah dan cepat, Kita bisa meraih kedudukan,boleh menjadi orang yang berkuasa, mendapatkan cinta dari orang yang kita dambakan, meraih sukses dan kekayaan,

Berikut Ini Fungsi Minyak Isian Pelet Hipnotis :

Mulut Menjadi Bertuah.

Jadi apa yang kita sampaikan kepada orang lain langsung dipercayai, apa yang kita ucapkan cepat menjadi kenyataan dengan keizinan Allah. (Harap berhati-hati dengan apa yang anda ucapkan!)

Berwibawa tinggi

Secara automatik dengan memiliki Minyak Isian Pelet Hipnotis ini, kawan mahupun lawan akan segan terhadap kita, Anda dengan Minyak Isian Pelet Hipnotis ini mampu menundukkan atasan ataupun bawahan kita.

Aura Memancar Hebat

Akan memancarkan aura ghaib bersinar tanpa batasan, sehingga semua orang yang melihat kita akan simpati dan mengagumi baik lelaki / wanita, tua mahupun muda.

Menagih Hutang

Tepat sekali terutama bagi anda yang bekerja sebagai Debt Collector, kerana orang yang kita tagih akan merasakan takut berlebihan sehingga akan segera melunasi hutang.
Pinjam Uang

Teknik gendam

Putih ini juga boleh dimanfaatkan untuk pinjam wang baik melibatkan pinjaman wang di bank ataupun peribadi.

Investigasi /Penyidikan

Boleh digunakan untuk mengorek rahsia keterangan kepada orang yang bersangkutan.dari kes yang baru mahupun yang sudah lama terjadi.

Pelet Pengasihan

Secara automatik wajah anda akan di selimuti aura yang sangat memikat, mempesona sehingga setiap wanita / lelaki yang di tatap dan diajak bercakap akan bertekuk lutut, terbayang-bayang sampai terbawa-bawa di alam mimpi dan selalu teringat siang dan malam. Cinta Kasih. Akan mengeratkan hubungan cinta asmara sepanjang masa.(kalau buat negatif dosa dan karma ditanggung sendiri)

Rezeki Lancar

Anda akan selalu beruntung dari setiap usaha / pekerjaan yang sedang ditekuni saat ini dan selalu menjadikan anda sukses tanpa hambatan.

Lancar Berkomunikasi

Bagi anda yang kurang percaya diri dan rendah diri ketika berucap di depan khalayak ramai, Minyak Isian Pelet Hipnotis ini boleh menjadi solusi tepat buat anda.

Mahar   Minyak Isian Pelet Hipnotis Rp. 777.000,-

Cara Mendapat Layanan  Minyak Isian Pelet Hipnotis 

TLP/ SMS/ WA :

081 390 87 8881 (Indonesia)

+6281 390 87 8881 (Luar Indonesia)

JasaParanormalAmpuh.com diasuh oleh Mbah Hadi, adalah Situs Pusat jual/ pemaharan/ Konsultasi, Keilmuan, Tentang Barang Bertuah, Tasbih Bertuah Tasbih Bertuah, Benda Bertuah, Barang Antik, Tasbih Bertuah, Pusaka Bertuah , Benda-Benda Ghaib, Pusat Barang Mistik Jawa, Barang Antik Mistik Kuno, Tasbih, Pusaka Jawa, Batu Tasbih Bertuah Sakti, Kedai Pusaka, Kedai Tasbih, Kedai Mistik, Kedai Benda Bertuah Bunian Bertuah, Geliga Bertuah, Cincin Tasbih Sakti, Batu Gaib, Batu Geliga, Keris Pusaka Sakti, Minyak Pusaka, Pusaka Paling Sakti, Rajah Sakti, Tasbih Sakti, Tombak Sakti, Pusaka Jawa, Pusaka Kerajaan, Tuah Pelet Pengasihan, Pelarisan, Kedai Perniagaan, Pusat Benda Bertuah, Khodam, Pusaka Penarikan Alam Gaib, Pusaka Bertuah, Tasbih Gambling, Harga Mahar, Tasbih Mahabbah, Tasbih Bertuah, Minyak Sakral, Pengisian Khodam, Pasang Susuk, Pengijazahan, Keilmuan, Ilmu Hikmah, Sarana Spiritual Dll.

tags: , , , , , , , , , , ,